Keolis förlänger med Telecomputing

Keolis förlänger avtalet med Telecomputing!

22 oktober, 2018

Keolis, en av Europas ledande kollektivtrafikföretag, fortsätter med TeleComputing som partner för den svenska IT-verksamheten i 5 år med möjlighet till ytterligare 2 års förlängning. Avtalet har ett uppskattat värde på över 100 miljoner kronor.

TeleComputing har varit partner till Keolis sedan 2013 och levererar stabilitet i vardagen för 6 000 medarbetare på Keolis. Vd på Keolis, Jan Kihlström, säger den ökade digitaliseringen påverkar kollektivtrafiken, och att tillväxten i branschen drivs av ökad efterfrågan på effektiva och hållbara trafiklösningar. -Med TeleComputings erfarenhet och kompetens är vi väl rustade för framtida affärsmöjligheter, säger Jan Kihlström, vd på Keolis.

-Vi är stolta av att få förnyat förtroende av en stor och viktig kund. Keolis är i framkant rörande ny teknik och mobilitetslösningar, och har stora möjligheter att utveckla sina affärer framöver. Vårt mål är att leverera den bästa lösningen, så att Keolis kan fortsätta stärka sin konkurrenskraft, säger Telecomputings koncernchef Terje Mjøs.

Läs mer om nyheten på Telecomputings hemsida!

Läs mer