Hyresgäster hos Vasakronan

Etablering i Gbg och Oresund_701

Vasakronan och Excanto har ett samarbete som innebär att du som Vasakronans hyresgäst på ett enkelt sätt får tillgång till IT-tjänster som uppfyller dina affärsmässiga behov, samt rådgivning när du har IT-relaterade frågor. Tillsammans med Coor Service Management (som bland annat levererar reception, vaktmästeri och restaurang) och Excanto erbjuder Vasakronan dig som hyresgäst lösningar som ger dig besvärsfrihet inom områden som ligger utanför din egen kärnverksamhet. En viktig del i detta samarbete är att vi erbjuder miljöanpassade tjänster som vi kallar för Grön IT.

Fördelen för dig som kund hos Vasakronan är att du får en part att vända dig till med alla IT-frågor. Med Excanto får du en partner som har lång erfarenhet av att leverera Grön IT till kunder i Vasakronans fastigheter.

Ladda ner information – IT-tjänster för Vasakronans hyresgäster

Excanto tillhandahåller bland annat följande tjänster inom IT:

Hjälp vid in- och utflyttning
Vi hjälper er med projektering och installation av fast och trådlöst nätverk, flytt, installation av servrar och övrig IT-utrustning.

Internetaccess, eNet
Via befintlig fiber i fastigheten får du snabbt och kostnadseffektivt en uppkoppling till Internet.

Molntjänster
Excanto har valt ut ett antal enkla och kostnadseffektiva molntjänster för exempelvis mail, datalagring och backup och vi har erfarenhet och expertkunnande om bland annat Office 365.

Drift- och funktionstjänster via Excantos DataCenter
För dig med lite högre krav erbjuder vi kompletta lösningar med servrar, datalagring, backup och drift via våra egna Datacenter.

Support
Personlig hjälp och service via telefon eller mail för alla IT-frågor.

Produkter
Enkel tillgång till datorer, tillbehör och mjukvara via Excantos webshop.

Företagsrådgivare IT
Behovsinventering och framtagande av IT-plan utgående från ditt företags verksamhet, affärsmål och nuvarande IT-miljö.

Har du frågor eller är du intresserad av de IT-tjänster Excanto erbjuder i samarbete med Vasakronan kontaktar du Excanto eller Vasakronan.

Vill du beställa några av våra tjänster, kontakta Excanto Kundtjänst på tel +46 8 545 726 16. Våra övriga kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.