VD Marcus Lindstedt

Marcus Lindstedt

CEO

I Excantos ledning sedan 2007. Marcus har arbetat med drift, outsourcing och andra former av IT-tjänster sedan 1995, då han grundade Kebne AB. Kebne var Sveriges första ASP-leverantör och förvärvades år 2002 av TeleComputing. Marcus var VD för TeleComputing AB fram till 2006. Marcus har även startat ett flertal andra IT-bolag, bland annat spelföretaget Refraction Games, som utvecklade Battlefield-serien, besökssystemutvecklaren East Coast Solutions och webbyrån O2 Interactive Media.

Jonas Forss

Jonas Forss

VP Sales & Marketing

Försäljningschef sedan våren 2017. Jonas har en stark förankring inom affärsutveckling och strategisk försäljning främst inom IT- och Outsourcingbranschen. Han kommer senast från CGI där han jobbade med strategisk försäljning med fokus på kundens digitala transformation. Dessförinnan jobbade han på Cap Gemini inom försäljning och ansvarade för konton med stor tillväxtpotential. Under nästan 10 år var Jonas verksam inom Kinnevikskoncernen i ett antal olika roller, bland annat som Försäljningschef på Transcom.

Christer Högvall

Christer Högvall

Head of PMO & Consulting Services

Projektkonsultchef sedan hösten 2014. Christer är idag huvudansvarig för Excantos projektmetod och Project Management Office. Har arbetat inom IT- och Outsourcingbranschen sedan 1988 i många olika roller och har ett starkt driv för att skapa förändring med kvalitet som ledord. Christer har 19 år bakom sig som IT-konsult inom Cap Gemini och har efter det arbetat i ett antal år som Driftchef, Key Account Manager, Teknisk Projektledare och Konsultchef. Under flera år har Christer även arbetat med IT-säkerhet på Managementnivå där han som konsult bland annat tagit fram BCP- och Disaster Recoveryplaner.

Mia-Maria Svenonius

Head of Workplace Services

I Excantos ledning sedan januari 2016. Mia-Maria är ansvarig för avdelningen som förvaltar kundernas klientmiljöer. Hon har arbetat på Axians (fd Qbranch) sedan 2004 i olika roller, bland annat som internkommunikatör, Incident-och Problem manager, team leader för NOC, chef för support och chef för klientavdelningen. Mia-Maria har utöver tekniken även en stark förankring inom HR.

Michelle Alders

Michelle Alders

Finance & Admin Manager

Ekonomichef sedan april 2017. Michelle har tidigare arbetat på Wise Group AB, som är moderbolag i en börsnoterad koncern. Där ansvarade hon för redovisningen för ett flertal nordiska bolag. Innan dess arbetade Michelle som Redovisningschef på IT-konsultbolaget Kentor AB, där hon ansvarade för redovisningen och den dagliga verksamheten på ekonomiavdelningen.