Om Excanto

Excanto är ett heltäckande IT-tjänsteföretag som grundades 1999 och vi är idag experter på modern och säker IT-drift, molntjänster, nätverk- & IOT-tjänster för fastighet och kontor.

Vi erbjuder även DaaS/VDI tjänsten eDesktop som är en Virtuell PC för aktivitetsbaserat arbetssätt och säkra managed desktop lösningar.

Excantos kunder är ofta Fastighetsföretag och företag & organisationer  med mellan 50-1000 anställda som vill ha en övergripande IT-partner som tar ett funktionsansvar för helheten.

Vi vill ha nära och långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners, vi stöttar dem i deras utveckling – och hjälper dem med förutsättningar för att göra bättre affärer.

Excantos huvudkontor ligger i Stockholm och vi har lokal representation i Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Många av Excantos drygt 600 företagskunder har verksamhet även i andra delar av landet.

Grön IT är en viktig del av Excantos leverans. Företagets Datacenter är miljöklassade och hela verksamheten fokuserar på att utveckla och tillhandahålla miljövänliga tjänster och arbetssätt.

IT-tjänster för bättre affärer –
i dag  i morgon  i molnet

Vår målsättning är att utveckla och leverera innovativa IT-tjänster som på ett kostnadseffektivt sätt ger våra kunder förutsättningar att arbeta smartare och göra bättre affärer. Genom att kombinera Excantos tjänster med externa molntjänster och kundens egen lokala IT-miljö skapas en kundanpassad lösning byggd på standardiserade lösningar.

Affärsidé

Excantos affärsidé är att utifrån en standardiserad tjänsteportfölj erbjuda säkra och kostnadseffektiva IT-tjänster till mindre och medelstora företag. Vårt mål är att vara det självklara valet för företag som vill ha en IT-partner som på ett kundnära sätt tar ett funktionsansvar för helheten.

Kundlöfte

Excanto levererar högkvalitativa IT-tjänster till nöjda kunder – det är vårt uppdrag. Varje dag!