Jonas Forss ny försäljningschef på Excanto

12 april, 2017

Excanto har rekryterat Jonas Forss som ny försäljningschef. Jonas har en stark förankring inom affärsutveckling och strategisk försäljning främst inom IT- och Outsourcingbranschen. Han kommer senast från CGI där han jobbade med strategisk försäljning med fokus på kundens digitala transformation.

– Jonas kommer in med erfarenheter från lite större bolag, vilket är precis vad vi behöver, säger Excantos VD Marcus Lindstedt. Vi har jobbat hårt de senaste åren med att skapa ett attraktivt erbjudande och positionera oss och tjänsten eDesktop på marknaden. Nu ska vi skala upp och fortsätta växa och där kommer Jonas in i bilden med värdefull kunskap.

Jonas har även jobbat med försäljning på Cap Gemini och var under nästan 10 år verksam inom Kinnevikskoncernen i ett antal olika roller, bland annat som Försäljningschef på Transcom.

– Jag har jobbat länge inom IT och outsourcing och när jag träffade Excanto kände jag direkt att det är ett bolag med stabil bas och riktigt stor tillväxtpotential, säger Jonas Forss. Företaget har långa kundrelationer, är starka inom fastighetsbranschen och har en heltäckande tjänsteportfölj. Ovanpå det har man tjänsten eDesktop som gör VDI och virtuella PC tillgängligt för alla. Det ska bli roligt att vara en del av den kommande tillväxtresan.