Nätverk och Fastighets-IT

Fiber, WiFi, LoRa, Sigfox, Airfiber eller 5G NB-IoT – vad passar din affärsverksamhet idag och imorgon?

Ett tillförlitligt nätverk i din fastighet eller för ditt företag har aldrig varit viktigare än nu. Med allt mer data utanför dina egna kontorslokaler är ett stabilt, säkert och flexibelt nätverk för datakommunikation ryggraden i din affärsverksamhet. Excanto är en ISP specialiserad på kommersiella fastigheter, företag och IoT.

I det egna nätet erbjuds Internet med hög bandbredd på 1 GBit/s till låg kostnad, speciellt framtagen för våra Fastighetsbolagskunder och deras Hyresgäster.

CAD arbete i molnet och temperatursensor på kontoret har olika krav men är lika viktiga

Excanto arbetar dagligen med att lösa olika kommunikationskrav till våra kunder. Oavsett om du har en kommersiell fastighet, ett modernt aktivitetsbaserat kontor, en butikslokal, en byggbod eller sitter i flera olika lokaler utspridda inom landet så har vi kompetensen, infrastrukturen och erfarenheten att tillgodose alla behov inom datakommunikation för ditt företag. Från internet och datakommunikation till flexibla WiFi, FW eller LAN switchar som tjänst med garanterad SLA.

Fastighetsnät med hög kapacitet för fastighets-IT och kontors-IT eller ett robust LPWAN för IoT?

Excanto har fasta förbindelser till ett antal kommunikationsleverantörer och genom det ett rikstäckande och mångsidigt erbjudande och driver också ett eget fibernät inom Sverige med redundant internetkommunikation.