Workplace & Managed Desktop

Det sätt vi ser på gamla invanda begrepp som ”kontor” och ”datorer” genomgår en drastisk förändring. Att kunna arbeta effektivt när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst kommer snart inte att vara ett önskemål utan en självklarhet.

Inom området Workplace har vi tagit fram ett antal tjänster som tillsammans skapar en ”modern arbetsplats” som uppfyller såväl medarbetarnas som IT-avdelningens och ekonomiavdelningens behov.

Excanto eDesktop®

Tjänsten Excanto eDesktop® är navet i den moderna arbetsplatsen. Med Excanto eDesktop® får du som användare en ”virtuell PC i molnet”. Den är tillgänglig oavsett var du är och från vilken enhet som helst; dator, surfplatta eller mobiltelefon. Välj det som passar bäst för stunden. Att välja en virtuell PC jämfört med vanliga datorer har många fördelar, både för företaget och för den enskilde användaren. Läs mer om Excanto eDesktop®.

Managed Desktop

Tjänsten Managed Desktop förenklar hanteringen av datorer och applikationer. Den ger bättre kontroll, minskade kostnader och ökad säkerhet. Administrationen blir enklare och livet lite smidigare!

Ladda ner produktblad – Managed Desktop

 

Mobile Device Management

Tjänsten Mobile Device Management förenklar hanteringen av mobiltelefoner och surfplattor. Den ger exempelvis möjlighet att radera all information på en stulen eller borttappad mobiltelefon. IT-avdelningen kan även konfigurera mobila enheter centralt enligt företagets informations- eller säkerhetspolicy. Säkerheten ökar och administrationen minskar.

Produktförsörjning

Tjänsten Produktförsörjning förenklar livscykelhanteringen för all hårdvara; datorer, tunna klienter, tillbehör och annan kringutrustning. Via vår webbshop ges du som kund möjlighet att sätta upp ett kundanpassat standardutbud, där IT-ansvarig, behöriga beställare eller medarbetare kan lägga sina beställningar enligt era önskemål.