Experter på moderna IT-tjänster

Excanto har en heltäckande tjänsteportfölj med fokus på Nätverkstjänster, Datacenter & IT-drift, Workplace & Mobile Device Management samt Cloud & Molntjänster som t.ex. Virtuell PC. Genom att välja Excanto som din IT-leverantör får du tillgång till de IT-tjänster som ett modernt företag behöver för att arbeta säkert, effektivt och i slutändan göra bättre affärer.

  • Vi genomför hela IT outsourcing åtaganden och Hybrid-IT lösningar baserat på säkra datacenter i Sverige.
  • Excanto eDesktop är en innovativ Desktop as a Service (DaaS) lösning för aktivitetsbaserade arbetsplatser som tagits emot mycket väl av våra kunder. Denna VDI lösning har hög kapacitet och hanterar CAD, möjliggör BYOD och ger dessutom en betydligt ökad IT säkerhet gentemot ransomware, virus och Phishing attacker.
  • Vi är branschledande som IT-partner för Bygg- och Fastighetsbolag och arbetar med Fastighets-IT, Snabb internetaccess i eget fibernät och sätter upp en säker infrastruktur för IOT Internet of Things. Vi har många av Sveriges största fastighetsägare, och deras hyresgäster, som nöjda kunder.
  • Vi har god erfarenhet av säkra IT leveranser till offentlig sektor och är Ramavtalsleverantör till Kammarkollegiet IT-drift mellan.

Excantos tjänsteerbjudande