Experter på moderna IT-tjänster

Excanto har en heltäckande tjänsteportfölj med fokus på Nätverkstjänster, Cloud/ Molntjänster, IT-drift och Workplace, Mobile Device Management och Virtuell PC. Genom att välja Excanto som din IT-leverantör får du tillgång till de IT-tjänster som ett modernt företag behöver för att arbeta säkert, effektivt och i slutändan göra bättre affärer.

  • Vi har god erfarenhet av Offentlig sektor och är bland annat Ramavtalsleverantör till Kammarkollegiet IT-drift mellan.
  • Vi har stor erfarenhet som IT-leverantör för Bygg- och Fastighetsbolag och arbetar med Fastighets-IT, Snabb internetaccess i eget fibernät och sätter upp en säker infrastruktur för IOT Internet of Things. Vi har många av Sveriges största fastighetsägare, och deras hyresgäster, som nöjda kunder.
  • Vi genomför allt från hela IT outsourcing åtaganden eller Hybrid-IT lösningar till säkra VDI lösningar för aktivitetsbaserat kontor.
  • Excanto har utvecklat eDesktop, en innovativ Desktop as a Service (DaaS) lösning för aktivitetsbaserade arbetsplatser som tagits emot mycket väl av våra kunder. Denna VDI lösning har hög kapacitet och hanterar CAD, möjliggör BYOD och ger dessutom en betydligt ökad IT säkerhet gentemot ransomware, virus och Phishing attacker.

Excantos tjänsteerbjudande