Excanto ska leverera funktionstjänster inom ett flertal områden till konsultmäklarjätten Ework. Den centrala tjänsten i det nya avtalet är Excanto e-desktop, som ska ge Eworks cirka 300 medarbetare en säker virtuell pc, som ska kunna nås från vilken dator, surfplatta eller mobiltelefon som helst. Avtalet är på fem år och inkluderar även infrastrukturtjänster inom nätverk och datacenter, molntjänster, användarsupport, samt ett flertal arbetsplatstjänster. – Vi valde Excanto som leverantör för både deras moderna och kostnadseffektiva it-infrastrukturtjänster och för kombinationen av arbetsplatstjänster och virtuell pc. Excantos e-desktop passar vår molnstrategi och gör att vi kan arbeta med många olika fysiska klienter och stor geografisk spridning. Det gör att vi blir mer effektiva och kan leverera snabbare till våra kunder, säger Jesper Hendriksen, cdo på Ework Group. – Vi är självklart glada och stolta över att Ework Group valde oss som sin helhetsleverantör. Det är ett snabbväxande företag som förändrar sin bransch och som är väldigt professionella i sin beställarroll. Vi passar bra ihop och ser fram mot ett långt och positivt samarbete. Affären är också ett exempel på att det är molnet som driver konsultbranschen just nu. Vår virtuella pc har framtiden för sig, säger Excantos vd Marcus Lindstedt.

Ework väljer Excanto – uppmärksammat i IDG

2 maj, 2018

Konsultföretaget Ework Group har valt oss som IT-leverantör! IDGs artikel om veckans IT-affärer uppmärksammade detta.

Utöver vår DaaS tjänst eDesktop, som ger Eworks ca 300 medarbetare en virtuell PC de enkelt når från vilken device som helst, levererar vi även infrastrukturtjänster inom nätverk och datacenter, molntjänster, användarsupport och arbetsplatstjänster.

– Vi valde Excanto som leverantör för både deras moderna och kostnadseffektiva IT-infrastrukturtjänster och för kombinationen av arbetsplatstjänser och virtuell PC, säger Jesper Hendriksen, CDO på konsultmäklarföretaget Ework Group, i IDGs artikel om veckans IT-affärer. Excantos eDesktop passar vår molnstrategi och gör att vi kan arbeta med många olika fysiska klienter och stor geografisk spridning. Det gör att vi blir mer effektiva och kan leverera snabbare till våra kunder.

– Vi är självklart glada och stolta över att Ework Group valde oss som sin helhetsleverantör. Det är ett snabbväxande företag som förändrar sin bransch och som är väldigt professionella i sin beställarroll. Vi passar bra ihop och ser fram mot ett långt och positivt samarbete. Affären är också ett exempel på att det är molnet som driver konsultbranschen just nu. Vår virtuella pc har framtiden för sig, säger vår VD Marcus Lindstedt.

Vi tackar för de fina orden och ser fram emot ett gott samarbete!