Excanto är experter på IT

Experter på IT

Excanto är ett heltäckande IT-tjänsteföretag och expert på IT-drift, molntjänster, nätverk- & IOT-tjänster för fastighet och kontor. Vi erbjuder även DaaS/VDI tjänsten eDesktop som är en Virtuell PC för aktivitetsbaserat arbetsätt och säkra managed desktop lösningar.

Vi vill ha nära och långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners, vi stöttar dem i deras utveckling – och hjälper dem med förutsättningar för att göra bättre affärer.

Läs mer om våra säkra IT-tjänster

Se hur Vasakronans 400 medarbetare jobbar med Virtuell PC!

Tusentals besökare har inspirerats och imponerats av den lekfulla och kreativa atmosfären på Vasakronans kontor. Följ med deras IT-chef Sören Sandell på en rundtur och hör honom berätta om Vasakronans resa – från ett traditionellt kontor till ett helt aktivitetsbaserat kontor. Hör även Excantos VD Marcus Lindstedt berätta om IT-lösningen som ligger till grund för det nya aktivitetsbaserade arbetssättet.

Läs mer »

Excanto eDesktop® – kundcase med Vasakronan, Arcona och BSK

Virtuell PC som molntjänst – kundnytta för användare, IT-avdelning och verksamhet. Excantos kunder Vasakronan, Arcona och BSK Arkitekter berättar hur Excanto eDesktop® möter just deras behov av stöd för aktivitetsbaserat arbetssätt, projektkontor och hantering av grafiktunga applikationer, och dessutom får de bättre IT säkerhet.
Presentationen är från Radar Sourcing 2016.

Se filmen här»

Virtuell PC

Prova tjänsten Excanto eDesktop® i 30 dagar – helt utan kostnad!

Läs mer »

Referenser

Vasakronan

Voluptate litora netus curae interdum curabitur reiciendis mollitia porttitor, sagittis arcu mauris, excepteur explicabo itaque nihil.

Veolia Transport

Voluptate litora netus curae interdum curabitur reiciendis mollitia porttitor, sagittis arcu mauris, excepteur explicabo itaque nihil.

DDB

Voluptate litora netus curae interdum curabitur reiciendis mollitia porttitor, sagittis arcu mauris, excepteur explicabo itaque nihil.

Vad innebär det att outsourca sin IT-drift och molntjänster?

I en värld där stabil och säker IT-drift av applikationer och molntjänster är vitalt för varje företags framgång, och långsiktiga överlevnad, är det viktigt att låta en expert hantera den it drift eller de hybrid-cloud som stödjer ert företags verksamhet. På samma sätt som det är självklart att man överlåter till en bank hantera sina pengar, istället för att ha kontanter i madrassen, behöver man låta en expert hantera sin information och data. Excanto har en säker IT-drift och har år efter år haft börsnoterade bolag och några av Sveriges största fastighetsbolag som kunder av IT drift, nätverk och våra molntjänster. Att outsourca sin IT drift innebär helt enkelt att man säkrar hanteringen av information och data och får lättare tillgång de it-tjänster som behövs för att hålla sig i framkant med utvecklingen.

Excanto är Sveriges ledande leverantör av Fastighets-IT och har snabba fibernät för fastigheter och kontrollerad hantering av IOT infrastruktur. De största fastighetsbolagen använder experterna från Excanto för att säkerställa en säker, enhetlig och stabil infrastruktur där de får kontroll av SÖR system, och dessutom god datainsamling och IOT hantering.

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig!